Risotto cu sfecla si branza de capra

Timp preparare: 5min

Timp gatire: 25min

Portii: 2

Ingrediente:

  • 150g orez arborio
  • 2 sfecle
  • 40g branza de capra
  • 100ml smantana 32%
  • apa
  • sare si piper

Mod de preparare:

  1. Se pune apa la fiert in doua vase. Intr-un vas adaugam orezul, iar in celalalt 1 sfecla cu tot cu coaja.
  2. Orezul se fierbe pana este aproape gatit. Sfecla se fierbe pana devine moale in interior, se scoate din apa, se curata de coaja si se taie cuburi.
  3. 1 Sfecla se introduce in aparatul de stors fructe si legume si se obtine suc.
  4. Adaugam orezul in tigaie si treptat smantana si sucul de sfecla amestecand continuu. Se adauga cuburile de sfecla, sare si piper. Branza de capra se rupe bucati si se adauga peste risotto. Pentru decor putem folosi frunze de sfecla sau vlastari de mazare.

No Replies to "Risotto cu sfecla si branza de capra"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.