Abonamente/Cadouri

Abonamente&Vouchere

Abonamente adulti

Pretul include: ingrediente, ustensile, sort si toate cele necesare pentru cursul de gatit, bauturi (apa, cafea/ceai, pe toata durata experientei), asocierea vinurilor potrivite (wine pairing), retetele realizate in format electronic/printat pentru fiecare participant.

* Diferenta de pret din cadrul aceluiasi tip de atelier o reprezinta ingredientele folosite (trufe, galbiori, muschi de vita, foie gras, scoici St. Jacques). Pretul va fi afisat de fiecare data impreuna cu descrierea cursului.

**Abonamentele de 4 cursuri sunt valabile 6 luni de la data cumpararii, la orice categorie de pret. Titularul abonamentului poate rezerva  în acest interval cursul/cursurile preferate, in limita disponibilitatii locurilor. Abonamentele sunt transmisibile, insa nu permit participarea simultana a doua sau mai multe persoane in baza aceluiasi abonament.

 • Abonament de tip A: 680 Ron (4 ateliere x 170ron – 200ron)
 • Abonament de tip B: 480 Ron (4 ateliere x 120ron – 140ron)
 • Abonament de tip C: 300 Ron (4 ateliere x 75ron – 90ron)

Abonamente copii

Abonamentele de 4 ateliere sunt valabile 3 luni de la data cumpararii, 8 – 5 luni si 10 – 6 luni. Titularul abonamentului poate rezerva  în acest interval cursul/cursurile preferate, in limita disponibilitatii locurilor. Abonamentele sunt transmisibile, insa nu permit participarea simultana a doua sau mai multe persoane in baza aceluiasi abonament.

Pretul include: ingrediente, ustensile, sort si toate cele necesare pentru cursul de gatit, bauturi (apa, cafea/ceai, pe toata durata experientei), retetele realizate in format electronic/printat pentru fiecare participant.

 • Abonament 4 sedinte (4-8 ani): 190lei (4 ateliere x 47,5lei – 50lei)
 • Abonament 8 sedinte (4-8 ani): 360lei (8 ateliere x 45lei – 50lei) 
 • Abonament 10 sedinte (4-8 ani): 425lei (10 ateliere x 42.5lei – 50lei)

 • Abonament 4 sedinte (9-14 ani): 220lei (4 ateliere x 55lei – 60lei)
 • Abonament 8 sedinte (9-14 ani): 420lei (8 ateliere x 52.5lei – 60lei)
 • Abonament 10 sedinte (9-14 ani): 500lei (10 ateliere x 50lei – 60lei)

Voucher Cadou

Voucherul Cadou este valabil 3 luni de la data cumpararii. Se poate oferi prin curier si email sau ridicare personala de la studioul Soft&Grace. Voucherul poate fi personalizat cu numele celui ce daruieste, al destinatarului, cat si mesajul dorit. In cazul Voucherului trimis prin curier, acesta va fi frumos impachetat si livrat la data specificata, se va adauga o taxa curier de 10 Ron.

Posesorii de Vouchere Cadou se supun conditiilor de rezervare si anulare a rezervarii, aplicabile tuturor celor ce isi doresc sa participe la cursurile noastre. Voucherele vor fi prelungite in cazul in care acestea expira in aceeasi luna in care sustinem un curs pentru care ati trimis formular de rezervare insa nu au fost locuri disponibile.

 • Voucher atelier tip A: 200lei
 • Voucher atelier tip B: 140lei
 • Voucher atelier tip C: 90lei
 • Voucher valoric: orice suma

Sorturi de bucatarie

Sorturi Adulti

Sortul pentru adulti este unisex, o singura dimensiune. Toate sorturile prezinta buzunar frontal si suport reglabil. Culori disponibile: rosu, mov, albastru, verde si alb cu portocaliu. Pretul sortului este de 100Ron. Poate fi personalizat fara adaugarea unui cost suplimentar.


Sorturi Copii

Sortul pentru copii este de 2 dimensiuni in functie de varsta: 4-8 ani si 9-14 ani. Ambele categorii se gasesc in doua culori: roz si verde. Pretul sortului este de 60Ron. Poate fi personalizat fara adaugarea unui cost suplimentar.