Cotlet de berbecut chipsuri si feta

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram) Timp preparare: 30 min Numar portii: 1 Ingrediente: 2 cotlet de berbecut 20g branza feta 1 mana rucola 5g unt mix condimente (piper rosu, piper alb, piper verde, piper negru, ienupar, mustar, coriandru) 1/2 lime 1/2 vanata 1 cartof Mod de preparare: 1. Mixul de condimente se macina in mojar. Intr-o tigaie se adauga carnea. Nu este nevoie de ulei, grasimea se va topi si carnea va avea suficienta grasime ...

Pancakes cu iaurt si capsuni

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram) Timp preparare: 10 min Numar portii: 1 Ingrediente: Pentru aluat: 180 ml iaurt gras 60 g faina 1 ou 1 fir de sare 1/2 lingurita praf de copt Pentru topping: 70 ml iaurt gras 2 lingurite miere 250 g capsuni 1/2 lime 3 frunze menta Mod de preparare: 1. Realizarea aluatului se face prin mixarea tuturor ingredientelor: iaurt, faina, ou, sare si praf de copt. Se mai adauga faina daca este cazul ...

Humus cu salata de ardei copt

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram) Timp preparare: 2 h Numar portii: 1 Ingrediente: Pentru humus: 75g naut uscat 1 lingura pasta de susan 1/2 lime 2 frunze menta ghimbir ulei de masline sare si piper Pentru salata: 2 ardei kapia patrunjel proaspat miez de nuca 1/2 lime Pentru lipie: 30 g faina apa (cat este nevoie) 1 fir de sare 1 lingurita ulei de masline 2 g drojdie Mod de preparare: 1. Pentru lipie ...

Appletouille – Tarta cu mere

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram) Timp preparare: 30 min Numar portii: 8 Ingrediente: Pentru sos: 200 ml smantana 32% 4 lingurite scortisoara Pentru tarta: 12 mere (4 rosii, 4 verzi, 4 galbene) 50 g miez de nuca 30 g branza brie miere fructe proaspete Mod de preparare: 1. Pentru inceput se va incepe cu sosul. In tigaie se amesteca smantana cu scortisoara. Se lasa pana smantana devine ca o crema. Se unge tava cu sos. Merele se taie ...

Wild Forest Cake

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram) Timp preparare: 1 h 30 min Numar portii: 12 Ingrediente: Pentru blat: 240 g faina alba 250 g zahar 90 g cacao 1 lingurita bicarbonat 2 lingurite praf de copt 1 lingurita de sare 100 ml ulei vegetal 280 ml iaurt 3 oua 1 lingurita esenta vanilie Pentru crema: 250 g mascarpone 300 ml smantana pentru frisca 200 g ciocolata alba Penru topping: 400 g visine fara samburi 3 linguri ...

Banana caramelizata cu fistic

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram) Timp preparare: 5 min Numar portii: 1 Ingrediente: 1 banana coapta 15 g zahar 20 g fistic sos de caramel (in curand reteta) sos de zmeura (in curand reteta) sos de ciocolata (in curand reteta) Mod de preparare: 1. Se taie banana pe lung in doua jumatati si se pune in tigaia incinsa cu coaja in jos. Se presara zahar peste banana si cu ajutorul unei torte se realizeaza caramelul. Sfat: se tine tigaia inclinata ...

Camembert pe grill cu bacon si dulceata de afine

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram) Timp preparare: 17 min Numar portii: 1 Ingrediente: 250 g camembert 2 felii bacon 1 biscuite digestiv 5 g unt dulceata de afine 2 felii de paine neagra Mod de preparare: 1. Se pun feliile de bacon pe grill si se rumenesc pe ambele parti. Se scoate baconul si se taie felii. Se pun feliile de paine neagra si la fel, se rumenesc pe ambele parti. 2. Camembertul se taie in doua jumatati. Pe o jumatate presaram ...

Salata cu butterfish afumat

Timp preparare: 5min Timp gatire: 2min Portii: 2 Ingrediente: Salata: 200g butterfish afumat 50g emmentaler 1 avocado 1 piersica/1 strugure rucola baby spanac Dressing: 100g capsuni 40ml iaurt gras 10ml ulei de masline 5g busuioc sare Mod de preparare: 1.Salata: Se indeparteaza coaja si samburele din avocado. Se taie felii avocado, branza emmentaler si piersica/strugure. Butterfishul se rupe bucati si se amesteca cu restul ingredientel...

Salata de rosii cu hrean

Timp preparare: 7min Timp gatire: 3min Portii: 2 Ingrediente: 300g rosii de diferite culori 20g hrean 1 catel de usturoi ceapa rosie patrunjel 5ml otet balsamic 20g sare grunjoasa Mod de preparare: Se taie rosiile felii si se introduc intr-o sita impreuna cu sarea si se amesteca. Se lasa aproximativ 5 minute timp in care rosiile se scurg de sucul propriu impreuna cu sarea. Ceapa si patrunjelul se taie marunt, hreanul si usturoiul se dau pe razatoare. ...

Risotto cu sfecla si branza de capra

Timp preparare: 5min Timp gatire: 25min Portii: 2 Ingrediente: 150g orez arborio 2 sfecle 40g branza de capra 100ml smantana 32% apa sare si piper Mod de preparare: Se pune apa la fiert in doua vase. Intr-un vas adaugam orezul, iar in celalalt 1 sfecla cu tot cu coaja. Orezul se fierbe pana este aproape gatit. Sfecla se fierbe pana devine moale in interior, se scoate din apa, se curata de coaja si se taie cuburi. 1 Sfecla se introduce in aparatul de ...