Preturi si Conditii

Te rugam sa citesti cu atentie urmatoarele preturi si conditii, inainte de a folosi serviciile noastre. Daca exista intrebari, echipa Soft&Grace este la dispozitia ta la adresa de email: contact@softandgrace.ro. Multumim pentru seriozitate si intelegere!


Preturi

1. Ateliere de gatit pentru adulti

Atelier de tip A: 150-200lei/atelier – 680lei/abonament 4 ateliere

Atelier de tip B: 95-140lei/atelier – 480lei/abonament 4 ateliere

Atelier de tip C: 60-90lei/atelier – 300lei/abonament 4 ateliere

Card Soft&Grace Member – 3.500lei/20 ateliere

Pretul include: ingrediente, ustensile, sort si toate cele necesare pentru cursul de gatit, bauturi (apa, cafea/ceai, pe toata durata experientei), asocierea vinurilor potrivite (wine pairing), retetele realizate in format electronic si printat pentru fiecare participant.

* Diferenta de pret din cadrul aceluiasi tip de atelier o reprezinta ingredientele folosite (trufe, zbarciogi, muschi de vita, foie gras, scoici St. Jacques). Pretul va fi afisat de fiecare data impreuna cu descrierea cursului.

**Abonamentele de 4 cursuri sunt valabile 3 luni de la data cumpararii, la orice categorie de pret. Titularul abonamentului poate rezerva  în acest interval cursul/cursurile preferate, in limita disponibilitatii locurilor. Abonamentele sunt transmisibile, insa nu permit participarea simultana a doua sau mai multe persoane in baza aceluiasi abonament.

***Card Soft&Grace Member este valabil 1 an de la data cumpararii, la orice categorie de pret, cu priortate la rezervare. Titularul abonamentului va beneficia de sort Soft&Grace personalizat cu numele, prioritatea rezervarii, saculet cu produse – ocazional (ingrediente/condimente folosite la curs, atunci cand acestea sunt speciale sau care nu se gasesc foarte usor). Cardul nu este transmisibil.

2. Ateliere de gatit pentru copii: 50-60lei/participant – 190lei/abonament 4 ateliere

*Abonamentele de 4 ateliere sunt valabile 3 luni de la data cumpararii. Titularul abonamentului poate rezerva  în acest interval cursul/cursurile preferate, in limita disponibilitatii locurilor. Abonamentele sunt transmisibile, insa nu permit participarea simultana a doua sau mai multe persoane in baza aceluiasi abonament.

3. Chef Basic Course: 1200lei/1 curs (5 zile)

Pretul include: suport de curs, ingrediente, ustensile, sorturi si toate cele necesare pentru cursul de gatit, bauturi (apa, cafea/ceai, pe toata durata experientei), retetele realizate in format electronic si printat pentru fiecare participant.

4. Voucher Cadou

Voucher Cadou: tip A/200lei, tip B/140lei, tip C/90lei, copii/50-60lei.

Voucherul Cadou este valabil 3 luni de la data cumpararii. Se poate oferi prin curier si email sau ridicare personala de la studioul Soft&Grace. Voucherul poate fi personalizat cu numele celui ce daruieste, al destinatarului, cat si mesajul dorit. In cazul Voucherului trimis prin curier, acesta va fi frumos impachetat si livrat la data specificata, se va adauga o taxa curier de 10lei.

Posesorii de Vouchere Cadou se supun conditiilor de rezervare si anulare a rezervarii, aplicabile tuturor celor ce isi doresc sa participe la cursurile noastre. Voucherele vor fi prelungite in cazul in care acestea expira in aceeasi luna in care sustinem un curs pentru care ati trimis formular de rezervare insa nu au fost locuri disponibile.

5. Pentru Corporate, Private Chef si Private Events, veti primi o oferta de pret personalizata. 


Conditii

Pentru a rezerva locul la atelierele de gatit trebuie sa completezi formularul pentru fiecare curs anuntat. Astfel, noi vom avea toate informatiile de care avem nevoie pentru a-ti confirma rezervarea locului tau si trimite prin email detaliile platii. Rezervarea ferma inseamna si plata cursului in avans pana la termenul mentionat, prin transfer bancar (internet banking sau O.P) sau numerar/card la studioul Soft&Grace.

Dupa confirmarea din partea noastra a disponibilitatii locurilor si receptionarea platii tale pentru atelierul dorit, vei primi din timp (5 zile in avans) un email care sa iti reaminteasca de rezervarea facuta.

Daca rezervarea ta este facuta cu mai putin de 5 zile inainte de data programata a cursului, vom rezerva locul tau pe lista participantilor numai pentru 12 ore, timp in care poti achita contravaloarea cursului. In cazul in care locul nu este achitat in termen de 12 ore sau nu primim confirmarea ta de plata, vom atribui locul tau unui alt doritor.

Pentru anularea rezervarii cu 5 zile  inainte de data cursului dorit, primesti inapoi intreaga suma achitata si iti multumim ca ne-ai anuntat din timp. Astfel vom putea anunta in timp util despre locul eliberat, pe altcineva care isi dorea sa participe. Te rugam sa iei in considerare faptul ca fiecare experienta este conceputa pentru un numar maxim de 14 participanti, fiecare curs are o tematica diferita, astfel ca ingredientele cumparate de noi nu pot fi folosite pentru un alt curs. In cazul in care anularea rezervarii se realizeaza cu mai putin de 5 zile inaintea sustinerii cursului dorit sau nu anunti imposibilitatea de a participa la cursul rezervat, suma achitata nu va fi restituita.

In cazul in care nu sunt locuri libere la cursul preferat, te poti inscrie pe lista de asteptare si vei fi anuntat (pe cat se poate , din timp) in cazul in care se elibereaza un loc/locuri. Abonamentele ce expira in aceeasi luna in care te-ai inscris la cursul dorit prin trimiterea formularului de rezervare si la care nu au fost locuri libere, vor fi prelungite.

Daca ai un Voucher Cadou, bifeaza aceasta optiune in campul „Modalitati de plata” al formularului de rezervare. Voucherul Cadou este nerambursabil. Anularea rezervarii se realizeaza cu 5 zile inaintea cursului dorit, astfel poti alege sa folosesti voucherul la un atelier viitor. Daca anunti anularea rezervarii cu mai putin de 5 zile inainte de sustinerea cursului rezervat, voucherul cadou este anulat.

Ateliere de gatit pentru copii: pentru anularea rezervarii cu mai putin de 2 zile inainte de participarea la atelierul dorit, nu vom putea restitui suma achitata.