Cursul Chef Basic Course este intierea ta in bucatarie. Vei invata bazele bucatariei, incepand cu modul de organizare a spatiului de lucru, normele de igiena, tehnici de folosire a cutitului, tehnici de pregatire a diferitelor tipuri de preparate si plating. Cursul este conceput pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile in bucatarie, dar si pentru cei fara experienta in gastronomie care doresc sa faca primul pas.
Programul Cursului
Zi1: Parte teoretica & Taieturi & Sosuri
Zi2: Supe & Bors
Zi3: Carne (pui / porc / vita) + Garnituri (piure / risotto / legume sotate)
Zi4: Ou & Peste (filetare si gatire) & Creveti (curatare si gatire) & Salate
Zi5: Aluat de paste & Aluat de tarta & Mousse de ciocolata
Intrebari frecvente
1. Cat dureaza? Cursul este distribuit pe durata a 5 zile, de Luni pana Vineri, cate 3 ore pe zi: 18:00-21:00.
2. Cat costa cursul? Pretul cursului este de 1200lei/persoana.
3. Ce este inclus in pret? In pret sunt incluse: ingredientele, ustensilele, sort pe durata atelierului, ajutor din partea echipei Soft&Grace, suport de curs, carnetel si pix, apa, ceai&cafea, diploma de participare, card de 10%reducere la serviciile Soft&Grace.
4. Se poate mananca ce se gateste? Preparatul gatit, poate fi luat acasa sau mancat dupa finalizarea cursului.
5. Fiecare participant gateste sau gateste doar Chef Soft&Grace? Ne axam foarte mult pe partea practica, de aceea fiecare participant are bancul lui de lucru dotat cu plita, tocator, cutit, tigaie si toate cele necesare pentru a lucra individual fiecare produs. Vor mai fi si cateva preparate pregatite si explicate doar de Chef Soft&Grace sau preparate pe care le vom realiza la comun.
6. Ce trebuie sa aduc de acasa? Nimic. Tot ce este necesar pentru atelierul de gatit este pregatit de noi.
7. Plata se face in avans sau in ziua atelierului? Plata se poate face doar in avans: cash/card/transfer bancar. Se poate plati doar un avans (minim 30%), diferenta poate fi achitata la finalizarea cursului.
8. Diploma este acreditata de Minister? Nu. Diploma este doar de participare. Pentru diploma de bucatar acreditata va trebui sa urmati cursurile de bucatar (minim 6 luni) in locatii acreditate.
9. Daca am intolerante sau alergii pot veni la curs? Desigur. In momentul inscrierii va trebui sa ne comunicati ingredientele pe care doriti sa le inlocuim. De asemenea se poate veni si cu ingrediente de acasa in cazul in care noi nu avem inlocuitorul potrivit.
10. Unde vedem cand va fi urmatorul curs? Cursurile viitoare sunt afisate pe pagina noastra de Facebook si in calendarul de pe site: