Ateliere pentru Copii

Atelierele de gatit pentru copii sunt sustinute de Dana Burlacu-Visternicu si se adreseaza copiilor cu varste de peste 4 ani, dornici sa invete sa gateasca sau chiar sa isi perfectioneze tehnica de lucru. Ce invatam sa facem in timpul atelierului? De la cele mai simple gustari pana la joaca cu aluatul si lectiile despre ingrediente. Soft&Grace pune un accent deosebit pe preparatele sanatoase, folosind doar ingrediente proaspete si naturale.

Grupa I: 4-8 ani (Sambata, 11:00)

Grupa II: 9-14 ani (Sambata, 13:00)

Zi nastere / Grupuri / Scoala altfel:

Chef Dana

Intrebari frecvente

1. Cat dureaza? Un atelier dureaza aproximativ 1h30minute.

2. Ce este inclus in pret? In pret sunt incluse: ingredientele, ustensilele, sort pe durata atelierului, ajutor din partea echipei Soft&Grace, reteta in format electronic/printat, apa&ceai.

3. Copiii mananca ce gatesc? Preparatul gatit, poate fi luat acasa sau mancat dupa finalizarea atelierului.

4. Ce fac parintii/insotitorii? La alegere: sa lase copiii in grija noastra, sa ram ana cu copiii si sa gateasca impreuna cu ei, sa ramana pe parcursul atelierului in sala de tip restaurant.

5. Ce trebuie sa mai aduca copilul de acasa? Nimic. Tot ce este necesar pentru atelierul de gatit este pregatit de noi.

6. Plata se face in avans sau in ziua atelierului? Plata se poate face in ziua atelierului: cash/card.

7. Poate veni la atelier copilul meu cu intolerante sau alergii? Desigur. In momentul inscrierii va trebui sa ne comunicati ingredientele pe care doriti sa le inlocuim. De asemenea se poate veni si cu ingrediente de acasa in cazul in care noi nu avem inlocuitorul potrivit.

8. Pot veni cu un copil de 3 ani? Desigur. In acest caz, parintele/insotitorul va trebui sa gateasca impreuna cu copilul.

9. Unde vedem ce vom gati? Atelierele viitoare sunt afisate pe pagina noastra de Facebook si in calendarul de pe site: