Ateliere Adulti

Atelierele de gatit pentru adulti propun un moment ideal pentru Social Cooking. Fiecare cursant beneficiaza de banc de lucru individual dotat cu plite, ustensilele si ingredientele necesare. Impreuna, vom gati un meniu complet pe care il vom degusta ulterior.

Ateliere de tip A – atelier de o complexitate ridicata

Ateliere de tip B – atelier de o complexitate medie

Ateliere de tip C – atelier de o complexitate redusa

Chef Bogdan

Intrebari frecvente

1. Cat dureaza? Un atelier dureaza aproximativ 2h30minute.

2. Ce este inclus in pret? In pret sunt incluse: ingredientele, ustensilele, sort pe durata atelierului, ajutor din partea echipei Soft&Grace, reteta in format electronic/printat, apa&ceai&cafea.

3. Participantii mananca ce gatesc? Preparatul gatit, poate fi luat acasa sau mancat dupa finalizarea atelierului.

4. Daca nu stiu sa gatesc, pot veni la atelier de gatit? Se poate veni la oricare dintre cele 3 categorii de complexitate A,B,C. Noi iti garantam ca vei duce preparatul pana la bun sfarsit. De asemenea daca vrei sa inveti mai multe despre bazele bucatariei, te poti inscrie la cursul nostru Chef Basic Course.

5. Pot veni la un atelier in cazul in care am intolerante sau alergii? Desigur. In momentul inscrierii va trebui sa ne comunicati ingredientele pe care doriti sa le inlocuim. De asemenea se poate veni si cu ingrediente de acasa in cazul in care noi nu avem inlocuitorul potrivit.

6. ? Desigur. In acest caz, parintele/insotitorul va trebui sa gateasca impreuna cu copilul.

7. Unde vedem ce vom gati? Atelierele viitoare sunt afisate pe pagina noastra de Facebook si in calendarul de pe site: