Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram)
Timp preparare: 10min (fara fierberea caracatitei)
Numar portii: 1
Ingrediente:
- 3 tentacule de caracatita medii
- 2 maini de spanac baby
- 20g parmezan ras
- 100ml smantana lichida 32%
- nucsoara
- 1 catel usturoi
- coaja de lime
- 10g unt
Mod de preparare:
1. Se pune intr-o tigaie smantana lichida impreuna cu usturoiul. Cand aceasta incepe sa faca bulbuci, adaugam spanacul proaspat, radem nucsoara si parmezanul. Amestecam pana spanacul devine moale. Inchidem focul si radem putina coaja de lime. Aceasta va fi garnitura pentru caracatita.
2. Caracatita dupa ce o fierbem conform tehnicii prezentate aici, taiem 3 tentacule si le punem in tigaia in care untul s-a topit. Lasam in tigaie pana se rumenesc. Apoi le asezam peste spanacul cu parmezan.
Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram)
No Replies to "Caracatita cu Spanac"