Timp preparare: 10 min
Timp gatire: 15 min
Portii: 1
Ingrediente:
- 250g creveti cruzi
- 2 black tiger
- 80g rosii cherry
- 2 fire de sparanghel
- 2 anchois
- 2 catei usturoi
- 5g busuioc
- 5g coriandru
- 5g patrunjel
- 100ml wiskey
- lingurita sirop de agave
- 40ml supa de legume sau creveti
- ulei de masline
- 1/2 lime
- sare si piper
Mod de preparare:
- Se incalzeste uleiul de masline in tigaie. Se adauga pentru aromatizare usturoiul taiat felii si busuiocul tocat marunt. Se adauga crevetii si black tigerii si se prepara pe o parte si pe alta pana se obtine culoarea portocalie. Se adauga sparanghelul taiat felii, rosiile cherry taitate in jumatati, anchois tocat marunt si supa de legume/creveti si se lasa pana se evapora lichidul.
- Se adauga wiskey si siropul de agave, se amesteca si se introduce in cuptorul preincalzit la 180°C pana se obtine un sos.
- Se adauga patrunjelul si coriandrul tocat, bucati marunte de pulpa de lime si se amesteca. Preparatul poate fi decorat cu fulgi de chilli.
No Replies to "Creveti la cuptor cu sos de wiskey"