Cotlet de berbecut chipsuri si feta

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram)

Timp preparare: 30 min

Numar portii: 1

Ingrediente:

  • 2 cotlet de berbecut
  • 20g branza feta
  • 1 mana rucola
  • 5g unt
  • mix condimente (piper rosu, piper alb, piper verde, piper negru, ienupar, mustar, coriandru)
  • 1/2 lime
  • 1/2 vanata
  • 1 cartof

Mod de preparare:

1. Mixul de condimente se macina in mojar. Intr-o tigaie se adauga carnea. Nu este nevoie de ulei, grasimea se va topi si carnea va avea suficienta grasime pentru a se praji. Cand grasimea s-a topit se adauga mixul de condimente in tigaie. Se rumeneste carnea pe toate partile, la final adaugam putin unt si acoperim carnea cu ajutorul unei linguri.

2. Separat se taie felii subtiri de vanata si cartof. Se introduc intr-o tigaie fara ulei si se coc pe ambele parti. Se adauga sare la final. In farfurie, aranjam o salata de rucola stropita cu lime, branza feta rupta, chipsurile de legume si cotletul rumen de berbecut.

 

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram)

No Replies to "Cotlet de berbecut chipsuri si feta"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.