Timp preparare: 5min
Timp gatire: 15min
Portii: 2
Ingrediente:
- 400g dovlecel (pentru o culoare mai atractiva se foloseste zucchini)
- 1 ceapa
- 1 catel usturoi
- 40ml smantana
- 30g nuca romaneasca
- 30g gorgonzola
Mod de preparare:
- Se pune apa la fiert. Se introduce dovlecelul cuburi, ceapa si usturoiul si se lasa la fiert pana in momentul in care dovlecelul este moale. Se separa apa de legume (se pastreaza apa in care au fiert). Cu ajutorul unui blender vertical se blenduiesc legumele pana se obtine un piure. Se adauga smantana si treptat apa in care au fiert legumele pana se ajunge la o consistenta cremoasa.
- Nucile se maruntesc si se rumenesc in tigaie. Branza gorgonzola se rupe bucati si impreuna cu nuca se presara deasupra supei de dovlecel.
No Replies to "Supa Crema de dovlecel cu gorgonzola si nuca"