Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Honey Bzzz!! (adulti)

iulie 2, 2017 @ 2:00 pm - 5:00 pm

Atelierele de gatit Soft & Grace pentru adulti propun un moment ideal pentru Social Cooking. Fiecare cursant beneficiaza de banc de lucru individual dotat cu plite, ustensilele si ingredientele necesare.

In acest weekend suntem albinute! Vom face o excursie pana la Prisaca Barnova unde vom primi costum de apicultor si vom fi instruiti de Radu, de la 0, despre cum se produce mierea. La final, fiecare dintre voi isi va extrage mierea din stupi si va gati un desert pe masura: Pancakes cu iaurt, miere si fructe din gradina (asta pentru ca tot ne apropiem de ziua USA)! Plecam acasa cu borcanul de miere. De transport ne ocupam tot noi: plecarea se va face cu un mini-bus la 13:30 de la sediul Soft&Grace (va putem lua si din drum) sau daca cunoasteti drumul direct la Prisaca Barnova (Barnova) la ora 14:00. PS: stupii sunt in livada asa ca ne vom bucura de o zona umbrita!

Data: Duminica, 2 Iulie
Ora: 14:00
Atelier de tip: A
Pret: 150 Ron/participant – 280 Ron/cuplu

Pretul include: ingrediente, ustensile, sort si toate cele necesare pentru cursul de gatit, bauturi (apa, limonada, apa cu siropuri naturale (catina/brad)), retetele realizate in format printat pentru fiecare participant, un borcan cu miere Prisaca Barnova.

Pentru inscrieri: http://softandgrace.ro/formular-de-inscriere/

Mai multe informatii: 0735 54 54 54 sau contact@softandgrace.ro

Detalii

Data:
iulie 2, 2017
Timp:
2:00 pm - 5:00 pm
Eveniment Category:

Organizator

Bogdan Puiu
Telefon:
0735 54 54 54
Email:
inscrieri@softandgrace.ro
Sit web:
www.softandgrace.ro

Loc de întâlnire

Prisaca Barnova
Barnova
Iasi, România
+ Harta Google