Appletouille – Tarta cu mere

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram)

Timp preparare: 30 min

Numar portii: 8

Ingrediente:

Pentru sos:

  • 200 ml smantana 32%
  • 4 lingurite scortisoara

Pentru tarta:

  • 12 mere (4 rosii, 4 verzi, 4 galbene)
  • 50 g miez de nuca
  • 30 g branza brie
  • miere
  • fructe proaspete

Mod de preparare:

1. Pentru inceput se va incepe cu sosul. In tigaie se amesteca smantana cu scortisoara. Se lasa pana smantana devine ca o crema. Se unge tava cu sos. Merele se taie felii subtiri si se aseaza una peste alta in functie de culoarea marului.

2. Dupa ce am asezat cu atentie merele, vom arunca miezul de nuca si branza brie..

3. Tava se pune in cuptorul preincalzit la 220C. Se verifica daca merele sunt moi. Se adauga miere dupa gust.

4. Pentru o expunere mai frumoasa a preparatului, se poate realiza in mula sub forma de floare.

Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram)

No Replies to "Appletouille - Tarta cu mere"

    Leave a reply

    Your email address will not be published.