Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram)
Timp preparare: 30 min
Numar portii: 8
Ingrediente:
Pentru sos:
- 200 ml smantana 32%
- 4 lingurite scortisoara
Pentru tarta:
- 12 mere (4 rosii, 4 verzi, 4 galbene)
- 50 g miez de nuca
- 30 g branza brie
- miere
- fructe proaspete
Mod de preparare:
1. Pentru inceput se va incepe cu sosul. In tigaie se amesteca smantana cu scortisoara. Se lasa pana smantana devine ca o crema. Se unge tava cu sos. Merele se taie felii subtiri si se aseaza una peste alta in functie de culoarea marului.
2. Dupa ce am asezat cu atentie merele, vom arunca miezul de nuca si branza brie..
3. Tava se pune in cuptorul preincalzit la 220C. Se verifica daca merele sunt moi. Se adauga miere dupa gust.
4. Pentru o expunere mai frumoasa a preparatului, se poate realiza in mula sub forma de floare.
Photo: Andrei Ignia (sandrino.i@instagram)
No Replies to "Appletouille - Tarta cu mere"