Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Desertul copiilor (online) – Adulti

aprilie 16, 2020 @ 5:30 pm - 6:30 pm

Inscrie-te la primul nostru curs de gatit Online! De data aceasta fiecare va fi in bucataria lui, vom deschide o sticla de vin si timp de 1h, gatim live, impreuna. La final vom gusta fiecare din preparatele lui si vom servi o portie de Intrebari&Raspunsuri. Pentru primul curs, am hotarat sa va ajutam cu o parte din masa de Paste: Pasca cu branza si/sau ciocolata si Cozonac cu nuca si cacao. Am impartit atelierele pe 2 zile si astfel avem urmatorul program:

Zi1. Desertul copiilor: Pasca cu branza si/sau ciocolata , 16 Aprilie, ora 17:30

Zi2. Desertul bunicii: Cozonac cu nuca si cacao, 17 Aprilie, ora 17:30

Pret: 30ron/zi – 50ron/2zile
Pretul include: prezenta online Soft&Grace cu tips&tricks, reteta in format electronic pas cu pas (expediata pe mail dupa desfasurarea atelierului), voie buna si distractie!

Locuri disponibile: 50

Durata: 1h

Pentru inscrieri: https://softandgrace.poloniq.ro
Mai multe informatii/rezervari: contact@softandgrace.ro sau 0735 54 54 54

Cum functioneaza atelierul de gatit online:

– achiti cursul la noi pe site si vei primi prin email lista de ingredient si link-ul unde poti accesa cursul online, bineinteles, la data si ora programata. Pentru a usura accesul, iti vom trimite si o lista de instructiuni, pas cu pas.

– va trebui sa iti achizitionezi sau sa verifici daca ai deja ingredientele necesare pana la data inceperii atelierului. Iti vom da si un link cu un cos de cumparaturi Bringo prestabilit.

– in ziua atelierului, va trebui sa ai un pc/laptop/telefon/tableta, o conexiune la internet si sa te conectezi la ora stabilita pe aplicatia folosita de noi.

Detalii

Data:
aprilie 16, 2020
Timp:
5:30 pm - 6:30 pm
Eveniment Category:

Organizator

Bogdan Puiu
Telefon:
0735 54 54 54
Email:
inscrieri@softandgrace.ro
Sit web:
www.softandgrace.ro

Loc de întâlnire

Online
Sit web:
softandgrace.poloniq.ro