- Acest eveniment a trecut.
Chef Basic Course II – Gust. Miros. Arome (adulti)
octombrie 2, 2018 @ 6:00 pm - octombrie 4, 2018 @ 9:00 pm
Curs de initiere in bucatarie pentru pasionati, incepatori si pentru cei care vor sa faca o cariera in gastronomie. Modulul Senzorial – Ce invatam?
1. Evaluarea si identificarea caracteristicilor legate de gust, miros, textura si aroma a produsului alimentar.
2. Aprecierea calitatii produselor alimentare.
3. Senzatiile si rolul lor in analiza senzoriala a produselor alimentare.
4. Chimia din spatele gustului perfect. Combinatii reusite si echilibrarea gustului.
5. Degustare de vin si asocierea acestuia cu preparate culinare (Yvona Mardare).
Data: Marti-Joi, 2-4 Octombrie
Ora: 18-21:00
Pret: 490 ron/participant
Pretul include: suport de curs, carnetel, ingrediente, ustensile, sort si toate cele necesare pentru cursul de gatit, bauturi (apa, cafea/ceai, pe toata durata experientei, wine-pairing), voucher cadou 10% reducere pentru toate atelierele S&G.