Ateliere de gatit pentru adulti

Pretul include: ingrediente, ustensile, sort si toate cele necesare pentru cursul de gatit, bauturi (apa, cafea/ceai, pe toata durata experientei), asocierea vinurilor potrivite (wine pairing), retetele realizate in format electronic/printat pentru fiecare participant.

* Diferenta de pret din cadrul aceluiasi tip de atelier o reprezinta ingredientele folosite (trufe, zbarciogi, muschi de vita, foie gras, scoici St. Jacques). Pretul va fi afisat de fiecare data impreuna cu descrierea cursului.

**Abonamentele de 4 cursuri sunt valabile 3 luni de la data cumpararii, la orice categorie de pret. Titularul abonamentului poate rezerva  în acest interval cursul/cursurile preferate, in limita disponibilitatii locurilor. Abonamentele sunt transmisibile, insa nu permit participarea simultana a doua sau mai multe persoane in baza aceluiasi abonament.

Atelier de tip A: 150-200 Ron/atelier

680 Ron/abonament 4 ateliere

Atelier de tip B: 95-140 Ron/atelier

480 Ron/abonament 4 ateliere

Atelier de tip C: 50-90 Ron/atelier

300 Ron/abonament 4 ateliere

Ateliere de gatit pentru copii

Abonamentele de 4 ateliere sunt valabile 3 luni de la data cumpararii, 8 – 5 luni si 10 – 6 luni. Titularul abonamentului poate rezerva  în acest interval cursul/cursurile preferate, in limita disponibilitatii locurilor. Abonamentele sunt transmisibile, insa nu permit participarea simultana a doua sau mai multe persoane in baza aceluiasi abonament.

Pretul include: ingrediente, ustensile, sort si toate cele necesare pentru cursul de gatit, bauturi (apa, cafea/ceai, pe toata durata experientei), retetele realizate in format electronic/printat pentru fiecare participant.

Pachet 4 ateliere: 30 Ron/copil 4-10 ani

100 Ron

Pachet 8 ateliere: 30 Ron/copil 4-10 ani

200 Ron

Pachet 10 ateliere: 30 Ron/copil 4-10 ani

250 Ron

Pachet 4 ateliere: 50 Ron/copil 11-15 ani

180 Ron

Pachet 8 ateliere: 50 Ron/copil 11-15 ani

350 Ron

Pachet 10 ateliere: 50 Ron/copil 11-15 ani

430 Ron

Voucher Cadou

Voucherul Cadou este valabil 3 luni de la data cumpararii. Se poate oferi prin curier si email sau ridicare personala de la studioul Soft&Grace. Voucherul poate fi personalizat cu numele celui ce daruieste, al destinatarului, cat si mesajul dorit. In cazul Voucherului trimis prin curier, acesta va fi frumos impachetat si livrat la data specificata, se va adauga o taxa curier de 10 Ron.

Posesorii de Vouchere Cadou se supun conditiilor de rezervare si anulare a rezervarii, aplicabile tuturor celor ce isi doresc sa participe la cursurile noastre. Voucherele vor fi prelungite in cazul in care acestea expira in aceeasi luna in care sustinem un curs pentru care ati trimis formular de rezervare insa nu au fost locuri disponibile.

Voucher cadou tip A

200 Ron

Voucher cadou tip B

140 Ron

Voucher cadou tip C

90 Ron

Card Soft&Grace Member – 3500 Ron/20 ateliere

Card Soft&Grace Member este valabil 1 an de la data cumpararii, la orice categorie de pret, cu prioritate la rezervare. Titularul abonamentului va beneficia de sort Soft&Grace personalizat cu numele, prioritatea rezervarii, saculet cu produse – ocazional (ingrediente/condimente folosite la curs, atunci cand acestea sunt speciale sau care nu se gasesc foarte usor). Cardul nu este transmisibil!